موسسه فرهنگی اطلاع رسانی تبیان نور که وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی است، در سال 1382 پس از انجام مطالعات و پژوهش های لازم درخصوص کتابخانه های الکترونیکی توسط متخصصان و نخبگان کشور، اقدام به تاسیس کتابخانه دیجیتالی تبیان کرد، کتابخانه ای که جزء اولین کتابخانه های استاندارد دیجیتالی درکشور نام گرفت و همچنان جزء برترین ها است.
کتابخانه دیجیتالی تبیان امروز با گذشت یک دهه از فعالیت خود توانسته ضمن ارتقای استاندارهای بین المللی و ارتقای خدمات به کاربران، منابع رایگان خود را در سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی به بیش از 100.000 منبع برساند. از دیگر ویژگی های برجسته این کتابخانه میتوان به فهرستنویسی منابع براساس استاندارد بین المللی و نیز استفاده از اصطلاحنامه های فرهنگى فارسى«اصفا» و «علوم اسلامی» به سه زبان فارسی ، انگلیسی و عربی برای دسته بندی موضوعی منابع اشاره کرد.
همچنین اتصال به پایگاه کنسرسیوم محتوای ملی، قابلیت تطبیق و تبادل متادیتا با سایر پایگاه ها براساس استانداردها و حرکت بین مدارک مرتبط از طریق مستند مشاهیر و موضوعی از دیگر ویژگی های برجسته کتابخانه دیجیتالی تبیان است.
همچنین از مهمترین خدماتی که در کتابخانه دیجیتالی تبیان به کاربران ارائه میشود می توان به « پرسش از کتابدار»، «ارسال منابع توسط کاربران»، «فیش برداری و یادداشت برداری»، «نقدو بررسی منبع توسط کاربر»، « مرور الفبایی منابع»، « اشتراک گذاری منابع با کاربران»، «کتابخانه شخصی با قابلیت های مدیریت و سازماندهی منابع ارسالی و مورد علاقه» نیز اشاره کرد.
کتابخانه دیجتالی تبیان با آدرسlibrary.tebyan.net از طریق شبکه جهانی وب قابل دسترسی بوده و هم اکنون صفحه آن بصورت واکنش گرا (responsive) طراحی گردیده است تا کاربران از طریق انواع وسایل ارتباطی از جمله تلفن همراه، تبلت، و تلویزیون های هوشمند بتوانند براحتی از خدمات و منابع کتابخانه استفاده نمایند.